HTML

kerekerdo

Kisebbségi tapasztalatokról fog szólni, meg legépelem az éppen érthetetlennek tűnő dolgokat, hátha akad megoldás is.

Friss topikok

  • Bölcs Lázadó: Szánalmas. bolcslazado.blogspot.com/2007/12/grdaspotting.html (2007.12.09. 22:07) nekem te ne parádézz!

Linkblog

Drága Gárda!

2008.05.23. 00:30 nazsija

Drága Gárda!

Kérem a látszat megoldások helyett, a riogatás és mellénydüllesztés helyett inkább cselekedjenek! Kérem ne csak nézzék, lássák is végre, hogy mit is tesznek! A szerencsétlen vidéki romasorok látogatása alatt kezükbe vehetnék a helyi ügyeket és felajánlhatnák, hogy kifestik a telepeket, hogy ne szégyensorként mutassuk falvainkat a világnak, az unokáinknak, hogy lám hagytuk embertársainkat ilyen körülmények között élni, hogy nem segítettük a nehezen boldogulókat, hanem odamentünk, jól megnéztük őket és azok meg remélhetőleg jól beszartak a sok egyenruhástól, aki a nemtetszését jött kifejezni. 

Hát ember, örömében megy az ember lopni? Hát a megvert cigányfiúknak is csoportba rendeződve kellene felvonulniuk az őket megverő biztonsági őrök lakása előtt? Milyen párbeszédbe kevertétek a magyarságot? 

Vajon a jövő büszke lesz rátok gárdisták? Hogy az utálat útjára vezettetek egy újabb nemzedékeket? Hogy fogtok majd az unokáitokkal szembenézni, ha a friss jogászdoktor roma pasijukat nektek csak az esküvőn merik majd bemutatni? 

Ti teljesen hülyék vagytok fiúk lányok, komolyan mondom.

A pofámról lesül a bőr, ha arra gondolok, hogy veletek egy korban élek. 

Ahelyett, hogy az ingyenes fogamzásgátlásért kampányolnátok, hogy csak nagyon vágyott gyerekek szülessenek, ahelyett, hogy lemennétek és közösen tanítanátok vmit a szerintetek más javából élőknek, mondjátok, mégis mit csináltok? 

Miért nem ültök le a romasrácokkal és a haragos helyiekkel dumálni, pölö egy jótékony Gárda fesztivál keretei között, hogy ti hogy látjátok, hogyan tudnának munkához jutni, esetleg lakatos vagy biztonsági őr, rendőr, tűzoltó, akármilyen állást javasolni a fiúknak vmi kisvárosban - természetesen bejelentve, törvényes körülmények között. 

Négy-öt sildes sapka árából vehetnétek háztartásigép javító tankönyveket, és összegyűjthetnétek a gárdisták garázsaiban heverő elromlott vasalókat, robotgépeket, netántalán computereket/photoshopot+kézikönyvet,  levihetnétek a cuccokat egy csapatépítő buszozásos demonstrációként, hogy legyen min tanulni a szakmát, azonnal konkrét hasznot nyerve az új ismeretek alkalmazásából. Könyvelő gárdistáitok segíthetnének hatékonyan nyereséget termelő vállalkozást nyitni a megszégyenült tolvaj fiának. Érted, hogy lásson példát, esélyt, kiutat az adósságcsapdából, amikor a hitelező percekkel a segélyes postás előtt érkezik.  Ennek is lenne hírértéke, pláne ha teljes puccban csináljátok. Nem lenne jobb érzés, most őszintén?

Vagy ezek a felvetések már túl bonyolultak a birkaszellemnek, hogy a jót tenni kell? Hát mitől vagytok magyarok, he?  Hát pont ti lennétek azok? Ennyire futotta? Fogjam fel, hogy a magyarság tényleg ennyi?  Kisdobos egyenruha meg masírozás, aztán lehet veregetni a vállakat a kocsmában könnyezve, hogy mi megmutattok, hajrá magyarok. 

Annyian vagytok, hát mér nem tartotok ingyen akár magyar nyelvleckéket a kisiskolás falusi vagy csóró lurkóknak?
Miért nem dobtok össze egy tanítói fizetésnyit egy-egy kiválasztott falunak, hogy meghajtsa jól a lemaradt gyerekeket és felvegyék őket vmi jó városi suliba? Keríthetnétek a vidéki tanítóknak Gárda díjat a jól teljesítő diákok után. 

Esetleg csinálhatnátok Gárda ösztöndíjakat a jegyeiken látványosan javító romakölköknek és fizethetnétek az iskolai kiadásait egy-kettőnek, felőlem akár kérhettek erkölcsit a szülőktől, ha olyan megmondós hangulatban vagytok. 
Mennyivel jobbfej egy olyan hír, hovatovább országimázs, hogy a közadakozásból lediplomázó Nobel-díjas orvosmérnök roma pacák a századik szülinapján könnyes szemmel emlékezik vissza, hogy büszke arra, hogy magyar lehet, hogy milyen hálás a gárdának, aki segítette siheder korában, hogy a gárdának köszönhetően megtapasztalhatta, hogy mit jelent igazából magyarnak lenni?

Nem akartok még gondolkodni egy kicsit a következő nyilvános égés előtt? 

Ne csináljátok velem, hogy ha lemagyaroznak, akkor ha pillanatokra is, de miattatok elkerülhetetlenül elpirul az orcám. 

Esetleg ha egyelőre még elvetnétek a magyar szót a nevetekből, -vérségi igazolások kellenek már a tagsághoz?- és maradnátok az egyszerű, elegáns és könnyen megjegyezhető A Gárda márkanévnél...


Csók,


Anyátok

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika magyar személyes hülye párbeszéd haza magyar gárda gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://mermer.blog.hu/api/trackback/id/tr15483275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása